Shoda Tandoori Chicken

2012-08-08
  • Porties : 2
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • 500 ml magere yoghurt
    - 2 stuks kippebouten met bil
    - 50 gr tandoori- kruiden
    - 3 tas basmati- rijst
    - verse koriander
    - 1 stuk verse limoen
    - 1 stuk naan brood

Werkwijze

Stap1

Meng in een pot de yoghurt en tandoorikruiden.

Ontdoe het vel van de kippenbillen en maak sneetjes in het vlees, let daarna de billen in de marinade en laat rusten voor een uur.

In een voorverwarmde heteluchtoven van 180 graden de billen laten garen voor ongeveer 40 minuten.

Serveren op een bord met de rijst, beetje tomaten, gegarneerd met verse koriander.

Tip: beetje verse limoen sprenkelen over het bord

SMAKELIJK

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(5 / 5)

5 5 1
Beoordeel dit recept

1 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Tajine van Erwtensoep Bissara met olijfolie en komijnpoeder, geserveerd in een decoratieve tajine van Tajine.nl.

    De Marokkaanse Tajine van Bissara

  • Italiaanse pizza met zeevruchten geserveerd op een Marokkaanse tafel, met Tajine.nl decoratief verwerkt in de tajinedeksel.

    Italiaanse pizza met zeevruchten

  • Tajine van visgehaktballetjes in tomatensaus, geserveerd in een Marokkaanse tajine.

    Tajine van Visgehaktballetjes in Tomatensaus

  • Tajine gerecht met vlees, groenten en deksel met Tajine.nl decoratie

    Marokkaanse Tajine met Vlees en Groenten

  • Een prachtige presentatie van Marokkaanse Seffa, gedecoreerd met poedersuiker, kaneel en noten, geserveerd op een schaal.

    Marokkaanse Seffa Gedecoreerd met Poedersuiker, Kaneel en Noten

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.