Chocolade fruitbonbons

2006-03-13
  • Porties : 12
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • IJsblokjes vormpjes, vormpjes van fruit.
    witte chocolade, een paar repen van de Aldi.
    kleurstof.

Werkwijze

Stap1

smelt de chocolade au bain marie.

voeg een paar druppels kelurstof en roer goed door dee choco, tot je het gewenste resultaat hebt.

Vul de vormpjes met een lepel tot aan de rand.

Sla de vormpjes een paar keer op een tafel, zodat de choco zich egaal verspreidt.

In de koelkast of vriezer laten stijven.

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(4.2 / 5)

4.2 5 17
Beoordeel dit recept

17 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Marokkaanse Briwat met amandelen en honing, geserveerd op een schaal met 'Tajine.nl' als decoratie.

    Marokkaanse Briwat met Amandelen

  • Marokkaanse Harchakoekjes in de vorm van bloemetjes, gepresenteerd op een mooi gedekte tafel met Tajine.nl subtiel verwerkt in de decoratie.

    Marokkaanse Harchakoekjes in de vorm van bloemetjes

  • Harchakoekjes in de vorm van ghribia

    Harchakoekjes in de vorm van ghribia

  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

  • Zachte pretzels snelle broodjes om te maken

    Zachte pretzels snelle broodjes om te maken

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (17)

  1. Geplaatst door Rzinia aan 13-03-2006

    zo slim en mooi!!!!!!!! maar….hoe bedoel je: sla de vormpjes een paar keer op een tafel? springt het chocola er dan niet uit?

  2. Geplaatst door sami aan 13-03-2006

    ziet er mooie uit echt.

  3. Geplaatst door sihamkleuter aan 13-03-2006

    ze bedoelt gewoon een beetje zodat het chocola mooi en dieper in de vormpjes gaat.

  4. Geplaatst door Umm_3icha aan 13-03-2006

    Kun je er geen amandeltje in doen ofzow. Of gaat dat dan niet meer smaken met de kleurstof ?

  5. Geplaatst door ellouisa aan 14-03-2006

    Leuk, ik heb de vormpjes ook en ga ze ook eens maken!

  6. Geplaatst door MADAME CUISINE aan 14-03-2006

    sALAAM.

    Ja, hoor, je kan er nootjes in doen.
    Of vullen met marspein, wat je wil

  7. Geplaatst door Rzinia aan 14-03-2006

    dank je sk voor je antwoord 🙂

  8. Geplaatst door MADAME CUISINE aan 14-03-2006

    Umm-3icha, kleurstof is smaakloos.
    dus je proeft er niks van.

    Je kan ook smaakstofjes kopen, banaansmaak etc, bij de toko.

  9. Geplaatst door sami aan 06-04-2006

    hallo madame waar kan je die vormpjes koopen.graag ant.dankje

  10. Geplaatst door Oem Abdurrahman aan 11-04-2006

    heel mooi masallah en idd lekker makkelijk

  11. Geplaatst door MADAME CUISINE aan 12-04-2006

    Sami, je kan ze bij euroland/xenos/wibra etc kopen.

  12. Geplaatst door sami aan 12-04-2006

    dankje +++++

  13. Geplaatst door niwahoo aan 07-05-2006

    een vraaag hoekrijg je ze eruit ze blijven plakken in de vormpjes

  14. Geplaatst door MADAME CUISINE aan 07-05-2006

    Even op tempratuur laten komen, dan komen ze er wel uit

  15. Geplaatst door niwahoo aan 10-05-2006

    oke dus beetje warm late wordenok bedank
    want ik deed ze er gelijk uit halen en dan ging het altijd mis

  16. Geplaatst door Belgica aan 02-09-2006

    Ziet er goed uit!

  17. Geplaatst door Rhialto aan 18-05-2008

    Misschien kleurtjes en smaakjes combineren? Oranje en sinaasappel, groen en pistache, rood voor aardbei of framboos, geel voor banaan. Oh de mogelijkheden.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.