Recept categorie: Koekjes

Wil je zelf koekjes bakken voor al3ied of andere gelegenheden? Geen probleem! Met deze recepten kun je direct aan de slag. Je zult zeker je familie en vrienden er blij mee maken. Marokkaanse koekjes blijven nummer 1.

Slagroomgebak

Slagroomgebak

Recept categorie: ,
Waardering:(4.5 / 5)

Slagroomgebak, klop in een kom 4 dooiers met 35 gr. suiker tot een romige crème. ...

Lees meer
Appelcake gevuld met walnoten

Appelcake gevuld met walnoten

Recept categorie: ,
Waardering:(4.1 / 5)

Appelcake gevuld met walnoten, makkelijk en lekker. Schil de appels, snijd ze in plakken. Verwarm ...

Lees meer
Kokos en witte chocolade cake

Kokos en witte chocolade cake

Recept categorie: , ,
Waardering:(4.2 / 5)

Kokos en witte chocolade cake, Verwarm de oven voor op 180 ºC. Vet een bakblik ...

Lees meer
Aardbeimolentjes

Aardbeimolentjes

Recept categorie: , ,
Waardering:(4.4 / 5)

Aardbeimolentjes, Voor het deeg: de bloem met de Backin mengen, zeven, doe het mengsel in ...

Lees meer
Chemia

Chemia

Recept categorie: Keuken:
Waardering:(3.9 / 5)

Chemia, is een mooie vervanging van chebakia en heerlijk voor bij de harira.. mijn favoriet!

Lees meer
Mehancha met amandelen

Mehancha met amandelen

Recept categorie: Keuken:
Waardering:(4.8 / 5)

Mehancha met amandelen, Je gaat de amandelen en walnoten en sesamzaad malen, helft van sesam ...

Lees meer
Koffiebroodjes

Koffiebroodjes

Recept categorie: , Keuken:
Waardering:(3.9 / 5)

Koffiebroodjes, Onder tussen banketbakkersroom klaar maken zie verpakking hoe het moet. amandel aroma en rozijnen ...

Lees meer
Wafels

Wafels

Recept categorie: Keuken:
Waardering:(3.5 / 5)

Belgische middelharde wafels. Heerlijk met poedersuiker. Lekker bij de koffie of CHOCOMELK!

Lees meer
Chocolade cake

Chocolade cake

Recept categorie: , Keuken:
Waardering:(4.6 / 5)

Chocolade cake, Lekker voor bij de koffie.. Je mixt eerst de olie, melk, suiker, eieren ...

Lees meer
Baklava

Baklava

Recept categorie: , Keuken:
Waardering:(4.7 / 5)

Baklava, is een lekkernij van Turkse oorsprong die meestal als dessert wordt gegeten.

Lees meer