Zelfgemaakte amandelspijs
2008-11-08- Vaardigheidsniveau: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Porties : 1
- Bereidingstijd : 25m
Ingrediënten
- *125 gr gemalen amandelen
*125 gr kristalsuiker
*1 ei
*evt. het sap van een 1/2 citroen
Werkwijze
Stap1
Doe de gemalen amandelen in een kom.
Voeg de suiker, het ei, wat zout en evt. het citroensap toe. Meng alles goed, zodat een smeuïge massa ontstaat.
Serveertip:
Amandelspijs is het lekkerst als het minimaal een paar dagen oud is. Verpak de spijs in folie en zet het op een afgesloten schaal in de koelkast. De spijs is enkele weken te bewaren.
Gemiddelde waardering
(4.5 / 5)
4 keer beoordeeld
Gerelateerde recepten:
Info voedingswaarde
Deze informatie is per portie.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Geplaatst door oma aan 09-11-2008
hummm ziet lekker uit een makkelij merci sadiye
Geplaatst door sadiye aan 09-11-2008
geen dank oma 😀
Geplaatst door sadiye aan 29-11-2008
hahhahaha wat ziet er eigenlijk lekker uit 😀 😀 😀
Geplaatst door sadiye aan 25-07-2009
hahahahahahahaha
Geplaatst door sadiye aan 15-09-2009
😀 😀 😀