Tajine.NL – Marokkaanse recepten

Zandkoekjes versierd met chocolade en walnoten

Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Ingrediënten

Werkwijze

Stap1

  • suiker met de boter vermengen tot je een soort creme-achtige massa krijgt.
  • eieren met het water mixen en bij de suiker en boter doen
  • bakpoede, zout en eetje bij beetj het meel aan het mensgel toevoegen
  • Goed mengen tot je een mooi, zacht samenhangend deeg hebt.
  • zet het deeg afgedekt 15 min in de koelkast.
  • Rol het deeg met een deegroller uit tot een lap van een halve centimer dik, en snij er mooie kleine rondjes uit.
  • leg de koekjes op eenmet bakpapier bekledebaplaat.
  • In de ovenop 150 graden. tot ze lichtbruin zijn.
  1. Laat de koekjes afkoelen.
  2. Doe met een lepel wat chocolade op het midden van het koekje.
  3. Leg er eenhalve walnoot op en laat de chocolade drogen

Mobiele versie afsluiten