Zalm – Spinazie broodjes
2015-01-27- Vaardigheidsniveau: Uitdagend
- Toevoegen aan favorieten
- Porties : 1
- Bereidingstijd : 5m
Ingrediënten
- - 1 Pak deeg voor hartightaart
- 1 pak spinazie a la boursin
- 1 pak gerookte zalm
- 100 gr. geraspte kaas
- 1 ei voor het bestrijken.
Werkwijze
Stap1
Haal het deeg uit de verpakking laat het ontdooien.
De de spinazie in een pannetje en laat het op laag vuur ontdooien. Zodra het ontdooit is roer je de kaas er door en wacht je tot het geheel is afgekoeld.
Als dat zover is doe je de zalm gesneden in sliertjes erbij en vul je het deeg ermee. breng alle punten van het deeg naar het midden en knijp de zijkanten tegen elkaar dicht. zie foto
Smeer de broodjes in met ei en bak ze goudbruin in de oven.
GEEN ZOUT TOEVOEGEN, IN SPINAZIE ZIT HET AL EN OOK IN DE ZALM ZIT ZOUT!!!
Gemiddelde waardering
(4.1 / 5)
7 keer beoordeeld
Gerelateerde recepten:
Info voedingswaarde
Deze informatie is per portie.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Geplaatst door eva2 aan 28-10-2005
lijkt me een lekker recept,maar wat bedoel je met spinazie a la boursin,bedoel je spinazie a la creme?
Geplaatst door loewie aan 02-11-2005
Nee spinazie is gewoon te koop in de dievries van dirk van den Broek maar je zit links in de hoek benden op de verpaking een boursin afgebeeld. en die meot je hebben
Geplaatst door tajininou aan 10-09-2009
salam hartightaart???wat bedoel je er mee??je bedoelt die van appelflappen 10stuken