Tajine.NL – Marokkaanse recepten

Super zachte Turkse broodjes met verschillende vullingen

Super zachte Turkse broodjes met verschillende vullingen

Het recept van super zachte Turkse broodjes met verschillende vullingen. Je kan Turkse kaas, gehakt, kipfilet of tonijn als vulling gebruiken. Mocht iets niet duidelijk zijn laat me het weten.

Ingrediënten

Werkwijze

Stap1

Alle deeg ingrediënten met elkaar mengen tot een heel soepel deeg. Laat het vervolgens een uurtje reizen. Daarna maak je er kleine balletjes van het deeg. Laat het weer een half uurtje rijzen.

Stap2

Vul je broodjes naar wens, denk dan aan Turkse kaas, gehakt of kipfilet.

Stap3

Bestrijk de broodjes met de eidooier! Strooi de maanzaad / sesamzaad er op. Laat ze vervolgens 10 min rusten.

Stap4

Doe ze daarna in de oven op 160 graden voor ongeveer 35 min (verschilt natuurlijk per oven). Geloof me, de broodjes zijn super zacht!! Mocht iets niet duidelijk zijn laat me weten....

Mobiele versie afsluiten