Yogurt cake

2006-11-30
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • 4 eiren(in kamer temperatuur)
    1 theeglas suiker
    1 theeglas olie
    1 bakpoeder
    1 theeglas yoghurt
    2 theeglazen tarwebloem
    1 1/2 theeglas griesmeel
    voor versieren
    jam met suiker op zacht vuur
    beetje van amandelen (die beetje gehaakt)

Werkwijze

Stap1

doe eerst eiren, suiker, olie.yoghurt met goed roeren daarna bakpoeder, bloem, griesmeel.en roeren en doe alles in een rond bak vorm die is gesmeert met boter en bloem

daarna doe de cake in de oven die heeft zacht vuur tot zij heeft een goud kleur

totslot als het gar is doe in bord en doe eerst jam daarna de amandelen.

een maklijk en lekker cake

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(3.5 / 5)

3.5 5 8
Beoordeel dit recept

8 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Harchakoekjes in de vorm van ghribia

    Harchakoekjes in de vorm van ghribia

  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

  • Zachte pretzels snelle broodjes om te maken

    Zachte pretzels snelle broodjes om te maken

  • Marokkaanse Briwat be louz - Amandeldriehoekjes

    Marokkaanse Briwat be louz – Amandeldriehoekjes

  • Amandelghribya een van de bekendste Marokkaanse koekjes

    Amandelghribya een van de bekendste Marokkaanse koekjes

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.