Tajine.NL – Marokkaanse recepten

Yoghurt soep

Yoghurt soep

Ingrediënten

Werkwijze

Stap1

* zet pan water op met kip en bouillonblokjes

* als kip gaar is eruit halen en even laten afkoelen en klein maken

* de bouilon even zeven en er de vermicelli in gaar koken

* kipstukjes er weer bij

* de soep een beetje laten afkoelen

* in een kommetje de yoghurt met ei en snuf zout mengen

* pas als de soep een beetje afgekoeld is het yoghurt mengsel erdoor

PAS OP DE SOEP NIET MEER LATEN KOKEN ANDERS SCHIFT DE YOHGURT!!!!

* in een pannetje met klein beetje olie de gedroogde nane ong. eetlepel even laten braden

* olie-nane mengsel op de soep

* voor opdienen warm maken niet laten koken!!

je zou als afwisseling wilt is het ook lekker als je de nane even aanbakt wat tomatenpurree mee bakken!!!

Mobiele versie afsluiten