Ingrediënten
- 375 gr bloem
3 eieren
225 ml melk
4 tl bakpoeder
75 gr gesmolten boter
2 zakjes vanillesuiker
150 gr suiker
Snufje zout
100 gr witte chocolade (gehakt of geraspt)
Werkwijze
Stap1
Zeef bloem met bakpoeder en meng het met de suiker, zout en vanillesuiker. Verwarm de oven voor op 200 graden en vet een muffinbakplaat in of doe er muffinvormpjes in. Meng de melk met het ei en klop het een beetje los. Voeg toe aan het bloemmengsel en doe ook de gesmolten boter erbij. Roeren met een vork of garde (VOORAL NIET MIXEN!!) en laat het een beetje klonterig beslag. Schep dan de chocolade erdoor en schep de vormpjes vol (dit is voor 18 stuks, of anderhalve muffinbakplaat). Bak ze 20-25 minuten tot ze gaar zijn.
Je kan ook melkchocolade gebruiken of chocolade met hazelnoten, wat je zelf lekker vindt.