Ingrediënten
- Ingrediënten voor 18 stuks:
- 375 gr bloem
- 3 eieren
- 225 ml melk
tl bakpoeder
- 75 gr gesmolten boter
- 2 zakjes vanillesuiker
- 150 gr suiker
- Snufje zout
- 100 gr witte chocolade (gehakt of geraspt)
Werkwijze
Stap1
Zeef bloem met bakpoeder en meng het met de suiker, zout en vanillesuiker.
Verwarm de oven voor op 200 graden en vet een muffinbakplaat in of doe er muffinvormpjes in. Meng de melk met het ei en klop het een beetje los. Voeg toe aan het bloemmengsel en doe ook de gesmolten boter erbij. Roeren met een vork of garde (VOORAL NIET MIXEN!!) en laat het een beetje klonterig beslag.
Schep dan de chocolade erdoor en schep de vormpjes vol (dit is voor 18 stuks). Bak ze 20-25 minuten tot ze gaar zijn.
Versier na het bakken met gesmolten witte en/of bruine chocolade.