Ingrediënten
- - 4 eieren
- - 150 gr suiker
- - 1 zakje vanillesuiker
- - 35gr maizena
- - half zakje bakpoeder
- - mespuntje zout
- - 125gr patentbloem
- - slagroom
- - 1 zakje aardbeienslagroom
- - witte chocolade
- - bruine chocolade
Werkwijze
Stap1
Meng suiker en de eieren tot een egaal beslag
Maizena, bakpoeder, bloem bij de suiker doen en mixen tot een egaal mengsel
Vorm invetten en beslag indoen
40min op 160graden
Suiker en slagroom mixen > en leg in koelkast
Bereid de aardbeien slagroom zoals op verpakking vermeld
Laat afkoelen in de koelkast
Als je taart klaar is laat je hem afkoelen
Snij de taart in 3 delen
Smeer de eerste laag met de aardbeienslagroom
Smeer de andere helft met slagroom eventueel kun je ook schuifjes aardbeien erop doen
Smelt de witte chocolade en giet het over de taart, smeer het voorzichtig maar snel egaal uit
Smelt de bruine chocolade zet er daarmee strepen op de taart en laat afkoelen in de koelkast
eetsmakelijk