Visfilet in de oven

2013-02-23
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 30m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • visfilet's
    - 2 tomaten fijngehakt in de molen
    - 2 uien fijngehakt in de molen
    - 2 teentjes look fijngehakt
    - fijngehakte koriander
    - fijngesneden champignons
    - fijngesneden rode paprika
    - eetlepel tomatenconcentraat
    - lepeltje sambal
    - kruiden: peper,paprika,zout, saffraan,gember
    - olijfolie
    - scampi's, gepeld en ontdaan van darmkanaal

Werkwijze

Stap1


Je mengt alles behalve de visfilets.
Je neemt een ovenschotel en doet hierin de helft van je marinade.
Leg hierop je visfilets en daarna de rest van de marinade.

Op 250 graden in de oven gedurende 45 min.

Opdienen met frietjes en olijfjes.

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(2 / 5)

2 5 1
Beoordeel dit recept

1 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Een Marokkaanse tajine met sardientjes, tomatensaus en kruiden, geserveerd in een traditionele aardewerken schaal.

    Tajine met sardientjes – Authentiek Marokkaans recept

  • Authentieke Marokkaanse couscous met vlees en uien-rozijnensaus, gepresenteerd op een schaal met verse koriander en amandelen

    Couscous met vlees en uien-rozijnensaus

  • Marokkaanse kefta tajine met gehaktballetjes, tomatensaus en olijven, geserveerd in een traditionele tajine.

    Marokkaanse Kefta Tajine met Tomatensaus en Olijven

  • Marokkaanse Kip Tajine met ingemaakte citroen, olijven en verse kruiden

    Marokkaanse Kip Tajine met Citroen en Olijven

  • Marokkaanse Zeebaars Tajine met citroen, olijven en verse kruiden

    Marokkaanse Zeebaars Tajine met Citroen en Olijven

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.