Ingrediënten
- - 1 of 2 dorado's
- 10 tomaten (als je 2 dorado's maakt!)
- kasbor
- knoflook
- olijfolie
- komijn
- paprikapoeder
- saffraan
- zout/peper
- citroen
Werkwijze
Stap1
Je doe de dorado's in een bak en snij er 3 sneetjes in zodat de kruiden er goed in trekken. Ik marineer altijd een dag van te voren! Dan doe je kasbor snijden en erbij doen en knoflook teentjes stuk of 3 ..komijn erbij paprikapoeder, saffraan zout, peper en een flinke scheut olijfolie! Goed marineren en weg zetten in koelkast!
Dan pak je een ovenschaal doet daar een scheut olijfolie in en dan ga je de tomaten ringen snijden en er in leggen. Dan doe je de kasbor fijn snijden en erbij doen ..ook 3 knoflook teentjes raspen en erbij doen. komijn en saffraan paprikapoeder zout en peper erbij dit goed mengen alles en dan leg je de vissen erop..en knijp een citroen er boven uit...
Zet de oven op 150 gr en laat het een uurtje in de oven.!!
Garneer je ovenschaal met scitroen schijfjes.