Vis potje

2006-05-18
  • Porties : 2
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • 1 prei
    2 wortels
    een bakje garnalen
    een bakje Zeevruchten
    50 gram kabeljauw in stukjes gesneden
    bouillon tabletje rund smaak
    een pakje room
    peper
    1 eetlepel bak boter becel

Werkwijze

Stap1

Je doet boter in de pan, dan schrap je wortels en je snijdt je de prei in ringen alleen de witte gedeelte. de wortels snijd in tweeen en dan in ringen.dan gooi je de prei en de wortels er in en bak je die de eventjes.dan doe er water bij ongeveer een halve liter met de boullion.dan laat je de wortels goed koken met de prei.als de wortel gaar is dan doe je kabeljauw erin na 5 min, de garnalen en de Zeevruchten eventjes erin, ook ongeveer 5 min. op het laatst de room erbij en dan het vuur uitzetten.en een beetje peper op het laatst

je kan het met alles eten ook aleen met brood.ik hoop dat het bevalt.

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(4.8 / 5)

4.8 5 4
Beoordeel dit recept

4 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Authentieke Marokkaanse visbestilla

    Marokkaanse Visbestilla

  • Een Marokkaanse tajine met sardientjes, tomatensaus en kruiden, geserveerd in een traditionele aardewerken schaal.

    Tajine met sardientjes – Authentiek Marokkaans recept

  • Authentieke Marokkaanse couscous met vlees en uien-rozijnensaus, gepresenteerd op een schaal met verse koriander en amandelen

    Couscous met vlees en uien-rozijnensaus

  • Marokkaanse Zeebaars Tajine met citroen, olijven en verse kruiden

    Marokkaanse Zeebaars Tajine met Citroen en Olijven

  • Marokkaanse Vlees Tajine met Pruimen en Amandelen

    Marokkaanse Vlees Tajine met Pruimen en Amandelen

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (6)

  1. Geplaatst door mashallah aan 18-05-2006

    hallo wie weet hoe dat komt dat je bij auteur je naam er niet op krijgt.bedankt

  2. Geplaatst door mashallah aan 18-05-2006

    hoi ik was wat vergeten,er moet nog surimi bij de vis potje.sorry

  3. Geplaatst door nouria_24 aan 19-05-2006

    Vraagje, wat is surimi?

  4. Geplaatst door mashallah aan 19-05-2006

    hallo ik heb het vekeerd geschreven .je weet wel die rode sticks van vis gemaakt die zijn wit met rood en je vindt ze in vis salades,

  5. Geplaatst door Rahma aan 25-05-2006

    je moet trouwens altijd goed opletten met welke surimisticks je neemt, in heel veel zit sake in.. das alcohol.
    verder klinkt je recept liekaa 😉

  6. Geplaatst door mashallah aan 26-05-2006

    he bedankt,wist ik niet.groetjes

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.