Ingrediënten
- 2-3 pangasius filet of talapia filet
5 grote trostomaten
1 rode paprika in reepjes
zakje aardappelschijfjes uit koelvak supermarkt
half bosje cosbar
1 grote ui
olijfolie
peper zout
tl saffraan
1/2 eetl. gemalen komijn
(voor hete eters half spaans pepertje)
Werkwijze
Stap1
Ontvel en ontpit 3 van de tomaten doe ze samen met de ui, cosbar, zout, peper, komijn in een blender tot een saus mixen (half pepertje er ook bij doen voor wie dit wil).
Spoel de vis filets af onder de kraan en dep ze droog.
Vet een ovenschaal in met olijfolie en leg de vis erin.
Beetje zout en peper op de vis strooien. Hierop een laag aardappelschijfjes hierop de reepjes paprika snij de overgebleven 2 tomaten in dunne plakjes en leg deze bovenop de de paprika.
Schenk de saus over de schotel en plaats hem in de oven 180 graden. Ongeveer 45 minuten (of prik even in de aardappel of ze gaar zijn).
lekker met brood
je kan het ook op het vuur in een tajin maken alleen dan duurt het iets langer.