Vis ovenschotel met spinazie en gekookte ei

2007-08-16
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • aardappelen,
    garnalen,
    zalmplakjes,
    witte vis (diepvries)
    spinazie (a la creme)
    3 gekookte eieren
    pakje room of bechamelsaus
    (vis) kruiden
    geraspte kaas

Werkwijze

Stap1

Kook de aardappels 5 minuten en snijd deze in dunne plakjes.

Doe de helft van de gekookte aardappelen in een beboterde ovenschaal. Leg hierop de plakken witte vis (3 is genoeg) en daarop de garnaaltjes.Doe er viskruiden op.

Daarna leg je er de spinazie op en vervolgens de plakjes zalm. Hierop gekookte ei en vervolgens weer de andere helft gekookte aardappelen.

Doe de room in een kom en doe er wat kruiden bij waar je van houd.(zelf doe ik knoflookpoeder nog een beetje viskruiden, komijn, peper en zout) Kluts hier nog een ei doorheen (voor de binding) Of kook een bechamelsaus.

Giet deze over de ingredienten in de ovenschaal en leg er vervolgens wat geraspte kaas overheen. Doe hier nog wat stukjes boter op. Doe de ovenschaal in een voorverwarmde oven van 220 graden en laat deze een halfuurtje in de oven.

Eet smakelijk

is een beetje machtig maar wel heel lekker

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(4 / 5)

4 5 2
Beoordeel dit recept

2 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Een heerlijke Marokkaanse Kefta Tajine met Eieren, geserveerd in een traditionele tajine met brood.

    Marokkaanse Kefta Tajine met Eieren

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Plaats een reactie

  • Facebook reacties
  • Site reacties (0)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie gegevens worden verwerkt.