Ingrediënten
- - 2 grote vissen (of meer)
- ui
- rode paprika
- groene paprika
- olie
- een beetje zout
- citroen
Werkwijze
Stap1
Maak de vissen goed schoon, en marineer ze met de chermoula. Meng de chermoula met citroensap en besmeer de vis .
Doe de ui op de bodem van de ovenschaal en doe dan de paprika en citroen erop en besmeer de groenten ook met chermoula. Doe de vis erop en giet olie over de vis en de groenten.
Dek alles goed toe met aluminiumfolie zodat er geen stoom eruit kan en bak het gaar in de oven. Op ongeveer 200 tot 250 graden in de oven in een uur gaar bakken.
Serveer de vis met de tomatensaus, olijven en schijfjes citroen er bovenop
Chermoula: (knoflook, kezbour, peper, chilipoeder, paprikapoeder, zout, en komijn)
Tomatensaus: 1 kg tomaten, 2 uien, olie en een beetje van chermoula.