Uiensoep
2008-10-10- Vaardigheidsniveau: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Porties : 1
- Bereidingstijd : 45m
Ingrediënten
- 40 gram boter
600 gram uien in ringen
1 liter runderbouillon
1 laurierblad
zout en peper
Werkwijze
Stap1
Boter in een pan smelten en uien zachtjes bakken. Na circa 20 minuten vuur iets hoger draaien en al roerende in 10 minuten de uien goudbruin bakken.
Bouillon en laurier toevoegen en soep 30 minuten zachtjes laten koken. Laurierblad verwijderen en soep op smaak brengen met zout en peper.
Gemiddelde waardering
(4 / 5)
2 keer beoordeeld
Gerelateerde recepten:
Info voedingswaarde
Deze informatie is per portie.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Geplaatst door sadiye aan 10-10-2008
ik heb geen larierblad in huis kan ik wat anders gaan gebruiken?
Geplaatst door monique8219 aan 10-10-2008
dan laat je het gewoon weg. geen probleem hoor.