Turkse salade met aardappel, Turkse pikante worst en pikante mosselen Bereidingstijd in minuten 15 bereiden
Ingrediënten
- - 1 zakje aardappeldobbeltjes (450 g)
- 1 Turks worstje ( kan je bij de Marokkaanse of Turkse winkel kopen )
- 4 eetlepels pikante sambasaus ( zonder alcohol toevoegingen let goed op ! )
- zout
- 1/2 zakje gemengde sla (200 g)
- 1 bakje garneermix feta en olijven (150 g)
- 1 blikje mosselen in pikante saus (netto 125 g)
Werkwijze
Stap1
Bereiden aardappeldobbeltjes gaar bakken volgens gebruiksaanwijzing. Aardappelblokjes ca. 5 minuten laten afkoelen.
Turkse worst in blokjes snijden en in een pan met olijfolie opbakken. 3 eetlepels sambasaus en aardappels door elkaar scheppen. Met zout op smaak brengen.
Garneermix en mosselen laten uitlekken. Sla met rest van sambasaus mengen en over twee borden verdelen. Aardappelsalade erop scheppen.
Salade garneren met garneermix en mosselen.
Lekker voor mensen die van pittig houden.