Ingrediënten
- Koftekruiden (te koop bij de turk) (flink wat toevoegen)
paprikapoeder
Peper
Zout (flink wat toevoegen)
Kipkruiden
Klein beetje kerriekruiden
1 ui
Peterselie (niet teveel)
oud brood
1 ei
paneermeel
Werkwijze
Stap1
Doe flink wat kruiden in het gehakt. Kneed alles lekker door elkaar. Rasp 1 ui en hak de peterselie en voeg dit toe. Verkruimel oud brood en voeg flink wat toe aan het gehakt. Voeg een klein beetje paneermeel toe en 1 ei. Kneed alles goed door elkaar en maak hier kleine gehaktballetjes van en maak deze dan plat zodat het kleine hamurgers worden.
Doe in een pan flink wat zonnebloemolie zodat de koftes onder komen te staan. Verhit de zonnebloemolie en voeg daarna de koftes toe em frituur deze een paar minuten tot ze gaar zijn...
Lekker bij gebakken aardappels,soep of gewoon tussen Turks of Marokkaans brood…