Turkamisu

2009-02-07
  • Porties : 10
  • Bereidingstijd : 20m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • * 2 pakken Turkse chocolade biscuits (petit buerre heten ze bij de turk)
    * 400ml Crème fraîche
    * 400ml slagroom
    * scheutje vanille aroma
    * 12 el suiker naar smaak
    * 1 reep pure chocolade(naar smaak)

Werkwijze

Stap1

Doe de cremefreche, slagroom, vanille aroma, suiker, bij elkaar en klop de ingediënten door elkaar heen. Maar klop het NIET stijf. Zorg dat het een beetje slap blijft anders word je gebak te droog.

Dan pak je een ovenschaal en begin je met één laagje creme en dan een laagje biscuits en dan weer een laagje creme totdat alles op is.

Zorg wel dat je met een laagje creme eindigt. Rasp dan pure chocolade erover.

Zet het dan een dag in de koelkast. En je hebt een heerlijk toetje.

Jullie kunnen me altijd iets vragen.

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(4.3 / 5)

4.3 5 3
Beoordeel dit recept

3 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Fruittaartje kiwi-aardbei met chocolade ganache

    Fruittaartje kiwi-aardbei met chocolade ganache

  • Mississippi Mud pie - Amerikaanse chocoladetaart

    Mississippi Mud pie – Amerikaanse chocoladetaart

  • Chocolade paastaart

    Chocolade paastaart

  • Vermicelli seffa als nagerecht

    Vermicelli seffa als nagerecht

  • Griesmeelcake met vanillevla

    Griesmeelcake met vanillevla

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (2)

  1. Geplaatst door moenatje aan 12-02-2009

    lijkt mij erg lekker en makelijk.

  2. Geplaatst door nadia78 aan 15-02-2009

    Is het ook ik maak het standaard 1x in de week. Misschien niet goed voor de lijn maar wel heel lekker en makkelijk.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.