Ingrediënten
- voor 16 stuks
2 pakken soft tortilla's
1 kip
Marinade voor de kip- 1ui- 2 teentjes knoflook- koriander kipkruiden (veel)
1 ui
bakje champions
3 paprika's (mix) geel, groen en rood
koriander
4 teentjes knoflook
kipkruiden
Werkwijze
Stap1
marineer de kip met een fijgehakte ui knoflook en koriander en kipkruiden dit alles mengen met olie, (ik doe het een dag van te voren)
Doe de kip in een pan met wat water, laat de kip garen op een laag vuur. Ontvel de kip en verwijder de botten, snijd de kip in kleine stukken.
snijd al de groente in grove stukken, bak de groenten in een wok met een scheut olijfolie en kipkruiden, doe hier de stukjes kip bij. Meng dit goed met elkaar, doe hier wat van de jus van de kip bij (proefeven). Doe dit vervolgens in een vergiet.
Pak nu de tortilla's vul dit met het kip mengsel, rol het op en zet m vast met een tandestoker.
leg ze op een bakplaat bekleed met bakpapier, zet de tortilla's in een voorverwarmde oven (150 graden) zo'n 10 minuten
tip: Ik leg een plakje kaas op de tortilla en vul het daarna met de kipvulling. Is echt heerlijk(cheader kaas) ( net als de kaas van de visfilet van de mac)