Tortillataart uit de oven
2018-01-29- Keuken: Spaanse
- Gang:Bijgerecht, Lunch, Voorgerecht
- Vaardigheidsniveau: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Opbrengst : 1 tortilla
- Kooktijd : 40m
Het recept van Tortillataart uit de oven is echt super makkelijk. Ik heb bestillavorm gebruikt. Wat betreft de kruiden, ik heb peper, zout, kurkuma, een beetje komijn en een theelepeltje ras al hanout gebruikt. Naast doperwten heb ik garnalen gebruikt, je kan ook tonijn gebruiken, maar dat hoeft niet als ze niet lekker vindt.
Ingrediënten
- - Aardappelen
- - 1 uitje
- - koriander
- - peterselie
- - doperwten
- - garnalen (als je ze lekker vindt)
- - kurkuma
- - beetje komijn
- - 1 theelepeltje ras al hanout
- - 5 eieren
- - olijfolie
- - zout en peper
- - 1 eetl. bloem
Werkwijze
Stap1
Aardappelen koken in water en daarna in blokjes snijden.
Stap2
Daarna het uitje fruiten. Doe een beetje koriander en peterselie erbij. Vervolgens doe je de doperwten erbij. Als je het lekker vindt, doe garnalen of tonijn erbij. Als het een beetje allemaal gebakken is, doe er kruiden erbij.
Stap3
Doe nu de de aardappelblokjes erbij, mengen alles goed. Mix vervolgens 5 eieren, een klein beetje olijfolie, zout, peper een een eetl. bloem goed met elkaar. Doe dit mengsel bij de aardappelmengsel in bestillavorm en dan in de oven voor 40 min.
Eet smakelijk
Gemiddelde waardering
(4.5 / 5)
2 keer beoordeeld