Ingrediënten
- - 6 eetlepels olijfolie
- - 1 duopak aardappelschijfjes (700 g)
- - tonijnsteaks in olijfolie (140 g)
- - 1 komkommer
- - 1 winterpeen
- - eetlepels sladressing bieslook (fles a 270 ml)
- - eetlepels tapenade van zongedroogde tomaten
Werkwijze
Stap1
In koekenpan 4 el olie verhitten en aardappelschijfjes volgens gebruiksaanwijzing goudbruin en gaar bakken.
Stap2
In koekenpan rest van olie verhitten en tonijnsteaks 5 min. bakken. Met kaasschaaf komkommer en peen schillen en in dunne plakjes schaven.
Stap3
Groenteplakjes voorzichtig met dressing mengen. Op elke tonijnsteak 2 el tapenade scheppen.
Stap4
Tonijnsteak met aardappelschijfjes en salade serveren.
dit is echt lekker…dus uitproberen doe er wat heerlijke patatjes bij!