Tomatensalade
2007-12-17- Vaardigheidsniveau: Simpel
- Toevoegen aan favorieten
Ingrediënten
- * 500 gr. trostomaten
* 1/2 groene paprika
* 2 bosuitjes
* 1/2 zakje verse dille (ong. 11 gr.)
* 5 takjes peterselie
* 3 eetlepels olijfolie
* 1 eetlepel rode wijn azijn
* ca. 2/3 theelepel gemalen komijn (djinten)
* (zee)zout
* (versgemalen) peper
Werkwijze
Stap1
Tomaten wassen, halveren en in heel kleine stukjes snijden. paprika wassen, schoonmaken en in kleine blokjes snijden. Bosuitjes schoonmaken en in dunne ringetjes snijden. Dille en peterselie fijnknippen.
In kom tomaten, paprika, bosui, dille, peterselie, olie, azijn en komijn door elkaar scheppen. Op smaak brengen met zout, peper en evt. snufje komijn.
Lekker bij couscous en lamsvlees of kip.
Gemiddelde waardering
(4 / 5)
1 keer beoordeeld
Gerelateerde recepten:
Info voedingswaarde
Deze informatie is per portie.
-
Vegetarisch
Ja -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend