Tomatensalade

2007-12-17
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • * 500 gr. trostomaten
    * 1/2 groene paprika
    * 2 bosuitjes
    * 1/2 zakje verse dille (ong. 11 gr.)
    * 5 takjes peterselie
    * 3 eetlepels olijfolie
    * 1 eetlepel rode wijn azijn
    * ca. 2/3 theelepel gemalen komijn (djinten)
    * (zee)zout
    * (versgemalen) peper

Werkwijze

Stap1

Tomaten wassen, halveren en in heel kleine stukjes snijden. paprika wassen, schoonmaken en in kleine blokjes snijden. Bosuitjes schoonmaken en in dunne ringetjes snijden. Dille en peterselie fijnknippen.

In kom tomaten, paprika, bosui, dille, peterselie, olie, azijn en komijn door elkaar scheppen. Op smaak brengen met zout, peper en evt. snufje komijn.

Lekker bij couscous en lamsvlees of kip.

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(4 / 5)

4 5 1
Beoordeel dit recept

1 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Marokkaanse ijstaart fruitsalade

    Marokkaanse ijstaart fruitsalade

  • Couscous salade

    Couscous salade voor 6 personen recept

  • Knapperige gezonde salade

    Knapperige gezonde salade

  • Salade met geroosterde wortel en kipfilet

    Salade met geroosterde wortel kipfilet en honing

  • Eigen gezonde bulgur salade met tonijn

    Gezonde bulgur salade met tonijn – eigen recept

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.