Tajine met lamslever, echt een aanrader! ook voor mensen die niet echt van lever houden zou dit recept verbazen!!! hoofdgerecht voor 2, voorgerecht voor 4 personen
Ingrediënten
- - 500 gr lamslever in blokjes gesneden
- 1 volle theelepel tomatenpuree
- 1 fijngehakte tomaat
- 1 fijngesneden ui
- 2 geraspte knoflookteentjes
- 1 volle tl komijnpoeder
- halve tl paprikapoeder
- 2 fijngehakte stengels koriander
- 2 fijngehakte stengels gladde peterselie (ma3dnous)
- halve thee glas olie
- zout en peper
Werkwijze
Stap1
Lamslever, tomatenpuree, tomaat, ui, knoflook, komijn, paprikapoeder, koriander, peterselie, olie, zout en peper in de tajine.
Laat het op een zacht vuur koken zo'n 30 minuten (hangt af van de grote van de blokjes dus regelmatig controleren of het gaar is).
Serveer in de tajine.
Lekker met Marokkaans of Turks brood en met een salade.
Echt een aanrader! ook voor mensen die niet echt van lever houden zou dit recept verbazen!!! hoofdgerecht voor 2 ,voorgerecht voor 4 personen