Tagliatelle met zalm

2007-03-20
  • Porties : 4
  • Bereidingstijd : 45m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • tagliatelle
    Zalm
    Broccoli
    Slagroom
    MonChou
    Italiaanse kaas
    Italiaanse kruiden
    Zout + Peper

Werkwijze

Stap1

Kook de Tagliatelle zoals aangegeven op de pak!

Kok de broccoli in een pan met water, totdat t gaar is!

Bak de zalm met de italiaanse kruiden, zout en peper totdat t een licht bruin kleurtje heeft.

Slagroom aan de kook brengen en de italiaanse kaas toevoegen en MonChou en italiaanse kruiden en op een laag vuurtje koken!

T is echt heerlijk als je van italiaans houdt!!

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(4 / 5)

4 5 1
Beoordeel dit recept

1 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Een Marokkaanse tajine met sardientjes, tomatensaus en kruiden, geserveerd in een traditionele aardewerken schaal.

    Tajine met sardientjes – Authentiek Marokkaans recept

  • Authentieke Marokkaanse couscous met vlees en uien-rozijnensaus, gepresenteerd op een schaal met verse koriander en amandelen

    Couscous met vlees en uien-rozijnensaus

  • Marokkaanse Zeebaars Tajine met citroen, olijven en verse kruiden

    Marokkaanse Zeebaars Tajine met Citroen en Olijven

  • Marokkaanse Vlees Tajine met Pruimen en Amandelen

    Marokkaanse Vlees Tajine met Pruimen en Amandelen

  • Een heerlijke Marokkaanse kip tajine gepresenteerd in een traditionele kleien tajine, gegarneerd met geconserveerde citroenen, groene en paarse olijven, en verse koriander.

    Tajine met Kip en Citroen – Een Authentiek Marokkaans Recept

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reactie (1)

  1. Geplaatst door kauthar aan 31-07-2007

    slagroom koken?????

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.