Tagliatelle met scampi’s

2010-03-31
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 15m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • 500gram gepelde scampi's;
    boter;
    teentje look;
    sjalotje;
    1flesje room;
    zout;
    peper;
    pili-pili;
    ketchup;
    tagliatelle

Werkwijze

Stap1

Bak de scampi's samen met het sjalotje en het teentje look tot de scampi's gaar zijn. (Kook terwijl de tagliatelle)
Voeg dan het flesje room er aan toe. Zzout, peper en pili pili erbij, ketchup erbij, nog even laten sudderen.

En klaar!

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(3.7 / 5)

3.7 5 3
Beoordeel dit recept

3 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Authentieke Marokkaanse visbestilla

    Marokkaanse Visbestilla

  • Een Marokkaanse tajine met sardientjes, tomatensaus en kruiden, geserveerd in een traditionele aardewerken schaal.

    Tajine met sardientjes – Authentiek Marokkaans recept

  • Authentieke Marokkaanse couscous met vlees en uien-rozijnensaus, gepresenteerd op een schaal met verse koriander en amandelen

    Couscous met vlees en uien-rozijnensaus

  • Marokkaanse Zeebaars Tajine met citroen, olijven en verse kruiden

    Marokkaanse Zeebaars Tajine met Citroen en Olijven

  • Marokkaanse Vlees Tajine met Pruimen en Amandelen

    Marokkaanse Vlees Tajine met Pruimen en Amandelen

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.