Tagliatelle met kip en champignon roomsaus
2005-10-05- Vaardigheidsniveau: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Porties : 1
- Bereidingstijd : 30m
Ingrediënten
- - kipfilet
- 500 gr. champignons
- 2 grote uien
- tagiatelle (pasta)
- creme fraische
- geraspte kaas
- citroen
- peterselie
- boter
- olijfolie
- kipkruiden en event. andere kruiden
- knoflook
Werkwijze
Stap1
Was en snijd de kipfilet in reepjes of blokjes. Maak een sausje van olijfolie, citroensap, kipkruiden/andere kruiden, citroensap, knoflook (geperst)en ui in blokjes.
De kip laten marineren in dit sausje. Schijfjes champignons met klontje boter in een pan, crème fraische en kaas erbij.
Even laten koken en dan zout en peper naar smaak toevoegen. Niet vergeten af en toe te roeren! Tagiatelle in een pan met water laten koken en i.p.v zout kan je boullion gebruiken, dit geeft een extra smaakje aan de pasta.
Olijfolie in een wok, kip erin, peterselie erbij en eventueel kruiden. Als alles gaar is, serveer je alles op een aparte bord.
Tip: Met stokbrood i.p.v pasta is het ook lekker Je kan ook groene of zwarte tagiatelle gebruiken dat is ook gezonder. Eet smakelijk!!
Gemiddelde waardering
(4.6 / 5)
5 keer beoordeeld
Gerelateerde recepten:
Info voedingswaarde
Deze informatie is per portie.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Geplaatst door Nacira aan 22-11-2005
Heb foto toegevoegd.
Geplaatst door sami aan 23-12-2005
dat lijkt mij zo lekker.