Ingrediënten
- Voor 3 personen:
300 gr tagliatelle bicolore (of gewone)
100 gr geraspte kaas
Handje zwarte olijven zonder pit
1 grote vleestomaat
300 gr kipfilet
2 el gedroogde basilicum
2 teentjes knoflook
Scheutje (olijf)olie
Zout en peper
Werkwijze
Stap1
Bak de kipfilets met zout en peper goudbruin en gaar.
Kook de tagliatelle volgens de verpakking.
Meng olie, basilicum, knoflook en een snufje zout tot een mooi papje. Als de tagliatelle gaar is dit papje erdoor roeren en ook de helft van de geraspte kaas erbij. Laat dit lekker smelten op een warmhoudplaatje.
Snijd de olijven in hele kleine stukjes.
Ontvel de tomaat en snijd deze ook in ministukjes.
Serveer de tagliatelle met de kipfilet en strooi over de tagliatelle de stukjes olijf, tomaat en de rest van de geraspte kaas.