Taart

2007-10-08
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • - 4 eiren
  • - 120g suiker
  • - 120g meel
  • - fruit wat je wil, ananas, kiwi, aardbeien, perzik
  • - slagroom
  • - jam
  • - prinsice decoration

Werkwijze

Stap1

Ik heb 3 laagjes, elk laagis 4eiren met 120suiker klopen zeker meer dan 10 min door kloppen.

Elk laagje eerst nat maken met opwarm jam daarn slagroom en wat stukjes fruit, daarna de taart met slagroom afgedekt en met fruit versieren en prinses decoration of wat je wilt

sorry ik kan nog niet good ned schrijven

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(3.8 / 5)

3.8 5 18
Beoordeel dit recept

18 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Marokkaanse ijstaart fruitsalade

    Marokkaanse ijstaart fruitsalade

  • Heerlijke Red Velvet Cake

    Heerlijke Red Velvet Cake

  • Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

    Een snelle pistache walnoten cake zonder olie of boter

  • Fruittaartje kiwi-aardbei met chocolade ganache

    Fruittaartje kiwi-aardbei met chocolade ganache

  • Mississippi Mud pie - Amerikaanse chocoladetaart

    Mississippi Mud pie – Amerikaanse chocoladetaart

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (10)

  1. Geplaatst door kadilin aan 08-10-2007

    zit je ons lekker te maken met een mooie foto, waar blijven de ingredienten en de bereidingswijze
    ziet er wel erg lekker uit

  2. Geplaatst door kadilin aan 09-10-2007

    salaam hanan kan je mij vertellen hoe je die foto er op heb gezet ik heb een foto voor bij de soesjes taart maarhet lukt mij niet

  3. Geplaatst door hanan.a.n aan 09-10-2007

    kadilin een foto plaatsen staat onder naam van recept je klikt bladeren en je zoekt waar op je computer staat..tmana tkon fhamti chno kanksad

  4. Geplaatst door kadilin aan 09-10-2007

    fijn dat je ook laat weten hoe je de taart maakt, ziet er lekker uit. En wat het nederlands betreft gaat toch best goed . gewoon veel oefenen ik begrijp alleen niet goed wat je in het marrokkans schrijf, ik ben een nederlandse vrouw en woon in marokko spreek wel redelijk arabisch maar toch moeilijk net als voor jou het nederlands

  5. Geplaatst door miss france aan 10-10-2007

    wat zij in het arabisch heeft geschreven betekend, ze hoopt dat je begijpt wat ze bedoelt..
    Hanan, bedankt voor het recept..

  6. Geplaatst door kadilin aan 10-10-2007

    assalaam miss france dank voor je uitleg fhamd had ik wel begrepen maar de rest niet in ben al blij dat ik het kan spreken en het ook begrijp maar jullie gebruiken in deze schrijftaal andere klinkrts zoals ze dat uitspreken in het frans KH is bijv G enz.znz. het is me nog niet geheel duidelijk maar dat komt vast nog nog assalaam en mebrouk l’3id

  7. Geplaatst door amientje aan 27-10-2007

    wouw echt mooi hoor
    bedankr voor het recept

  8. Geplaatst door hanan.a.n aan 29-10-2007

    chokran ahbiba

  9. Geplaatst door Fatima__ aan 23-12-2007

    je hebt een mooie foto maar ik snap er niks van de beredingswijze waar moet je de meel doen daar staat aleen dat je er de 4 eienren en suier moet doen maar wat moet ik dan met het meel niet fout op vaten 😛

  10. Geplaatst door ouardia aan 07-01-2008

    ik denk gewoon dat ze drie cakes hebt gemaakt en dan door twee dus in totaal 6 lagen en zij heeft dus twee taarten gemaakt

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.