Moerbei (mulberry) is een vrucht die in China al vele eeuwen gebruikt wordt als medicijn. Regelmatig gebruik van moerbeien (mulberries) voegt belangrijke voedingswaarden toe aan het lichaam en versterkt de algemene gezondheid.
– Verbetert het immuunsysteem
– Versterkt het gezichtsvermogen
– Helpt bij het genezen van hartkloppingen bloedarmoede, bleekheid, duizeligheid en slapeloosheid.
– Versterken de lever en de nieren.
– Waarborgt een optimale stoelgang
– Verlaagt de bloedsuikerspiegel
– Helpt het cholesterolgehalte te verlagen
– Vertraagt het verouderingsproces
Ingrediënten
- - 150 gr biologische bloem
- - 1/2 theelepel zout
- - 1 theelepel Maca
- - 1 eetlepel bakpoeder
- - 1 theelepel honing
- - 225 ml amandel melk
- - 1 ei
- - 1 eetlepel kokosolie (gesmolten)
- - Kokosolie om in te bakken
- - Banaan
- - Mullberry
- - Alle producten te vinden in de biologische winkel
Werkwijze
Stap1
1. Meng en zeef bloem, zout, bakpoeder, maca en honing. Maak een kuiltje in het midden. Schenk de amandelmelk erin, voeg dan ei toe en de gesmolten kokosolie. Mix goed door tot een glad beslag.
2. Verhit een koekenpan op middelhoog vuur. Vet in met wat kokosolie.
3. Schep het beslag in de pan.
4. Bak elke pannenkoek tot er belletjes ontstaan in het midden en de randjes enigszins opgedroogd zijn. Draai de pannenkoekjes om en bak nog eens 2 minuten aan de andere kant tot de pannenkoeken goudbruin zijn.
5. Garneer de pancake met banaan honing en natuurlijk de honing zoete Mulberry.
Besahaaa