Ingrediënten
- - ongeveer 500 gram rundvlees
- 3 fijngesneden uitjes
- 1 eetlepel italiaanse kruiden
- 1 tomaat geschild en fijngesneden
- peper
- zout
- gemberpoeder
- saffraanpoeder
- olijfolie
- 5 geschilde aardappelen door 4 gesneden
- 5 geschilde wortelen in stukken gesneden
- 450 gram spercieboontjes
- olijven
Werkwijze
Stap1
Vlees wassen en in stukken snijden. Neem een pan en doe er een laagje olijfolie in. Leg het vlees in de pan en doe er de fijngesneden uien, kruiden en Italiaanse kruiden bij. Laat dit samen even bakken voor je er water bij doet.
Doe er dan een glaasje water bij en laat het vlees gaar koken in de saus. Dan als het vlees bijna gaar is dan doe je er eerst de aardappelen dan de wortelen en als laatste de sperzieboontjes en olijven bij. Doe er een glaasje water bij gieten en laat het allemaal gaar stoven.