Ingrediënten
- 1 pak deeg voor hartige taart (diepvries), ontdooid
2 pakken bladspinazie (diepvries, a 450 g), ontdooid
100 g fetakaas
3 eieren
100 ml slagroom
Materialen
bakplaat (30 x 35 cm), ingevet
Werkwijze
Stap1
Oven voorverwarmen op 200 ºC. Deegplakjes op ingevette bakplaat leggen en naden goed dichtdrukken. Randen twee keer terugvouwen zodat opstaand randje ontstaat.
Spinazie in zeef goed laten uitlekken en met lepel zo veel mogelijk vocht eruit drukken. Spinazie over deegbodem verdelen. feta erboven verkruimelen. Eieren met room, zout en peper naar smaak loskloppen en over taart schenken. Bakplaat 1 richel onder midden van oven schuiven en in taart in 25-30 min. goudbruin en gaar bakken. Uit oven nemen en warm of op kamertemperatuur serveren.heerlijk bij tomatensoep