Ingrediënten
- - 1 pak gesneden bladspinazie (deelblokjes diepvries
- 1 ui
- 3 eetlepels olie
- rundergehakt (ca. 500 g)
- 1 doos burrito dinerkit (500 g) kan je bij de AH kopen
- 1 zakje gemalen pittige kaas (150 g)
tomaten
- 1 bekertje zure room (
Werkwijze
Stap1
Spinazie volgens gebruiksaanwijzing ontdooien.
Oven voorverwarmen op 200 ºC.
Ui pellen en snipperen. In braadpan olie verhitten. Ui 1 minuut fruiten. Gehakt toevoegen en in ca. 3 minuten rul bakken.
Seasoningmix (zit in de doos bij de burittos) en 150 ml water toevoegen. Spinazie in zeef laten uitlekken. Met lepel vocht eruit drukken en spinazie door gehaktmengsel scheppen. Helft van kaas erdoor scheppen.
Tomaten wassen en in stukjes snijden. Gehaktmengsel en tomaat over tortilla's verdelen en oprollen. Tortilla's in ovenschaal leggen, room erover verdelen en bestrooien met rest van kaas.
Burrito's in ca. 15 minuten in oven bruin laten kleuren.
Serveren met salsa (uit doos).
Lekker met salade van friséesla en yoghurtdressing.
Heel lekker!