Ingrediënten
- Spaghetti:
- half pak spaghetti
- gehakte peterselie
- olijfolie
- schijfjes champignons
- half fijngesneden rood pepertje
- 3 fijngemaakte teentjes knoflook
Tomatensaus:
1 groot blikje AH tomatenpuree
basilicum
knoflookpoeder
Uienpoeder
3 fijngemaakte teentjes knoflook
half fijngesneden rood pepertje
Een beetje gemalen cayennepeper
Paprikapoeder
Gehakt
Vers groentenzakje van de AH (Ik heb italiaansegroenten gebruikt)
Wat fijngesneden verse champignons
Werkwijze
Stap1
Kook de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing op het pak met wat zout, als deze gekookt is spoel het dan om met koud water in het vergiet.
Doe de tomatenpuree in een kommetje of vergiet en voeg hier net zoveel water bij tot het niet te dik en niet te dun is
Voeg hier dan naar smaak de kruiden door.
Bak dan de gehakt in wat olijfolie, paprika poeder, half rode pepertje, 3 teentjes knoflook, uienpoeder en zout bruin.
Voeg er daarna de groenten en de champignons bij en bak dit goed.
Voeg hier dan de klaargemaakte tomatensaus bij en bak het geheel.
Doe dan in een andere pan de andere 3 knoflookteentjes en het halve rode pepertje met wat zout en olijfolie.
Doe er dan de schijfjes champignons doorheen en bak dit.
Voeg dan de spaghetti erdoor en bak dit goed waarna je er nog wat gehakte peterselie doorheen doet.