Tajine.NL – Marokkaanse recepten

Spaghetti met zelfgemaakte pastasaus

Spaghetti met zelfgemaakte pastasaus

Ingrediënten

Werkwijze

Stap1

Kook de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing op het pak met wat zout, als deze gekookt is spoel het dan om met koud water in het vergiet.
Doe de tomatenpuree in een kommetje of vergiet en voeg hier net zoveel water bij tot het niet te dik en niet te dun is
Voeg hier dan naar smaak de kruiden door.
Bak dan de gehakt in wat olijfolie, paprika poeder, half rode pepertje, 3 teentjes knoflook, uienpoeder en zout bruin.
Voeg er daarna de groenten en de champignons bij en bak dit goed.
Voeg hier dan de klaargemaakte tomatensaus bij en bak het geheel.
Doe dan in een andere pan de andere 3 knoflookteentjes en het halve rode pepertje met wat zout en olijfolie.
Doe er dan de schijfjes champignons doorheen en bak dit.
Voeg dan de spaghetti erdoor en bak dit goed waarna je er nog wat gehakte peterselie doorheen doet.

Mobiele versie afsluiten