Spaghetti met rode pestosaus is een heerlijk en makkelijk recept, bereid je gewoon in je eigen keuken. Door het knoflook is de pesto natuurlijk gezond.
Een ideaal gerecht voor het gezin, dat eigenlijk niet fout kan gaan.
Ingrediënten
- 250 tot 500 gram spaghetti (Ligt eraan hoe sterk je de smaak wil hebben)
- 190 gram rode pesto
- 3 knoflookteentjes, fijngesneden
- 1 ui, fijngesneden
- 2 EL kookroom
- Olijfolie om in te bakken
Werkwijze
Stap1
Kook de spaghetti gaar en koel het af met koud water.
Stap2
Verhit wat olijfolie in een pan en fruit hierin de ui en de knoflook. Voeg de pesto erbij, roer het tot het verwarmd is. Roer vervolgens de kookroom erdoor tot een mooi sausje en schep als laatste de spaghetti erdoor tot het geheel goed verwarmd is. Dit is lekker met wat geraspte kaas.