Ingrediënten
- Voor het deeg:
- 3 eieren
- 100 gram bloem
- 75 gram roomboter
- 150 ml melk
- Chocolade
- Geraspte kokos
Werkwijze
Stap1
Doe in een steelpan de melk en de roomboter. En laat dit staan totdat het boter is gesmolten. Zet je vuur nu wat lager. Voeg er dan je bloem aan toe en meng dit erdoor heen totdat je er een bal van kan vormen. Laat dit 10 minuten afkoelen en voeg er daarna 3 eieren aan toe. Het mengsel moet niet net zo dun als cakebeslag zijn maar het is best dikjes..
Stap2
Doe het deegmengsel in je spuitzak en spuit op je bekleede bakplaat met bakpapier rondjes (grootte mag jezelf weten). Als je ze in de ovenstopt mag je het eerste halfuur zeker niet je oven opdoen. Je rondjes lijken misschien wel een beetje slap maar in de oven wordt het groter en ronder. Oven moet op ongeveer 175 graden staan totdat het een mooie goudbruine kleur heeft. Laat je soesjes volledig afkoelen.
Stap3
Smelt chocolade au bain marie en leg de soesjes op een rooster. Smeer op de bovenkant van de soesjes chocola op en laat dit goed hard worden.
Stap4
Bereid je slagroom volgens de bereidingswijze dat staat aangegeven op het pak of koop gewoon een spuitbus met slagroom hhhh. Klop dit en doe het in een spuitzak Daarna spuit je je slagroom in je soesje en laat je dit weer goed hard worden in de koelkast. Bsaha wa raha