Snelle linzensoep

2010-02-17
  • Porties : 1
  • Bereidingstijd : 25m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • kommetje rode linzen
    ui
    runderbouillonblokjes
    eetlepel tomatenpurree
    eetlepel paprikapuree hete!
    eetlepel ras el hanout
    papieren zakje saffraan(kleurstof)
    flinke hand koriander en peterselie
    2 aardappels en flinke hand vermicelli

Werkwijze

Stap1

Pan opzetten met de linzen bouillonblokjes tomatenpurree paprikapurre en de kruiden laten koken ong .30 min ( pannetje opzetten met aardappelklein gesneden en vermicelli, laten gaarkoken) als gaargekookt is de staafmixer in de soep eventueel even binden met een meel waterpapje . na het mixen de koriander en peterselie erin en de aardappeltjes en vermicelli

En klaar!

heel snel! en gemakkelijk deze soep in 30 min op tafel en de kids love it!

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(5 / 5)

5 5 3
Beoordeel dit recept

3 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Marokkaanse Harira soep

    Traditionele Marokkaanse Harira soep

  • Heerlijke romige bloemkoolsoep om je diner goed te beginnen

    Heerlijke romige bloemkoolsoep om je diner goed te beginnen

  • Lekker gezonde Marokkaanse Tchichasoep iewzan

    Lekker gezonde Marokkaanse Tchichasoep iewzan

  • shorba - soep

    Shorba – soep

  • Biologisch Turkse linzensoep recept voor 4 personen

    Biologisch Turkse linzensoep recept voor 4 personen

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reactie (1)

  1. Geplaatst door MadamS aan 09-12-2010

    Hoveel blokjes bouillon gebruik je en hoeveel water voeg je toe?

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.