Ingrediënten
- 1 glas, van 200 ml gebruiken.
1 glas gehakte walnoten (of half walnoten, half dadels in stukjes)
1 glas olie
1, 5 glazen suiker
8 eieren
2 bakpoeder
theelepel kaneel
meel, netzolang tot je een niet te dik en niet te dun beslag hebt.
Ongeveer 10 volle eetlepels.
Een rond of vierkant bakblik van 30 cm, of 28-26
Oven voorverwarmen op 175-200 graden
Eieren goed klutsen, met de hand of mixer.
suiker erbij.
olie
kaneel
walnoten vermengen met een beetje meel.
walnoten erbij
bakpoeder
meel zeven en roeren door het mengsel.
Ovenbakblik bedekken met bakpapier.
Mengsel erin, paar keer luchtbelletjes eruit slaan.
In de oven voor 40 minuten langer/korter hangt van je eigen oven af.
Werkwijze
Stap1
1 glas, van 200 ml gebruiken.
1 glas gehakte walnoten (of half walnoten, half dadels in stukjes)
1 glas olie
1, 5 glazen suiker
8 eieren
2 bakpoeder
theelepel kaneel
meel, netzolang tot je een niet te dik en niet te dun beslag hebt.
Ongeveer 10 volle eetlepels.
Een rond of vierkant bakblik van 30 cm, of 28-26
Oven voorverwarmen op 175-200 graden
Eieren goed klutsen, met de hand of mixer.
suiker erbij.
olie
kaneel
walnoten vermengen met een beetje meel.
walnoten erbij
bakpoeder
meel zeven en roeren door het mengsel.
Ovenbakblik bedekken met bakpapier.
Mengsel erin, paar keer luchtbelletjes eruit slaan.
In de oven voor 40 minuten langer/korter hangt van je eigen oven af.