Sigaarvulling met kaas

2009-09-06
  • Porties : 12
  • Bereidingstijd : 25m
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • pakje yufka, ge kunt da kopen in Turkse of Marokkaanse groentenwinkels.
    Turkse fetakaas en beetje peterselie,
    zout
    peper (rode peper niet pikant)

Werkwijze

Stap1

Fetakaas met je handen goed platmaken (niet te plat), peterselie snijden den zout peper rodepeper(hoef niet) alles mengen en je pak elke keer 1 yufka en (de bredekant voor u leggen) en leg je dan vulling op en rollen maar.
Op het einde doe je dat met beetje water dat t niet open gaat. dan bakken in olie.
wasallam

niet te veel vulling leggen, anders is da zo vettig (door die kaas) maar zeer lekker vind ik

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(4.1 / 5)

4.1 5 10
Beoordeel dit recept

10 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Kipbriwat - filodriehoekjes met kipvulling

    Kipbriwat – filodriehoekjes met kipvulling

  • Halal Brabantse worstenbroodjes een Hollands recept

    Halal Brabantse worstenbroodjes een Hollands recept

  • Tonijnrolletjes zoo simpel maar super lekker

    Tonijnrolletjes recept zoo simpel maar super lekker

  • Mini broccoli taartjes - quiches van 12 cm met room

    Mini broccoli taartjes – quiches van 12 cm met room

  • Loempia met gehakt

    Loempia met gehakt

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (6)

  1. Geplaatst door sadiye aan 06-02-2011

    ziet er lekker uit melahat is dat je eigen plaatje?bedankt voor het receptje ik had het een paar dage geleden gemaakt dames weet je hoe lekker dit is 😉

  2. Geplaatst door gerda aan 07-02-2011

    een vraagje ,de zijkanten moet je die ook naar binnen vouwen of alleen maar oprollen

  3. Geplaatst door sadiye aan 07-02-2011

    ja gerda de zijkanten moeten ook naar binnen gevouwd worden ik maak de vulling met fettakaas peterselie eigeel en beetje spa rood erin maakt het knappering en door de ei vliegt de vulling er dat ook niet zo uit met het bakken in olie

  4. Geplaatst door xor© aan 12-07-2011

    .

  5. Geplaatst door safinaz aan 01-08-2011

    Salaam,

    Mijn vraag is of je er nog iets van suiker bij moet doen?

  6. Geplaatst door beginnertje aan 21-11-2011

    Salaam,

    Volgens mij is zijn dit loempiavellen en geen yufka of ligt dat nou aan mij..??

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.