Shoda Tandoori Chicken

2012-08-08
  • Porties : 2
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • 500 ml magere yoghurt
    - 2 stuks kippebouten met bil
    - 50 gr tandoori- kruiden
    - 3 tas basmati- rijst
    - verse koriander
    - 1 stuk verse limoen
    - 1 stuk naan brood

Werkwijze

Stap1

Meng in een pot de yoghurt en tandoorikruiden.

Ontdoe het vel van de kippenbillen en maak sneetjes in het vlees, let daarna de billen in de marinade en laat rusten voor een uur.

In een voorverwarmde heteluchtoven van 180 graden de billen laten garen voor ongeveer 40 minuten.

Serveren op een bord met de rijst, beetje tomaten, gegarneerd met verse koriander.

Tip: beetje verse limoen sprenkelen over het bord

SMAKELIJK

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(5 / 5)

5 5 1
Beoordeel dit recept

1 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Authentieke Marokkaanse visbestilla

    Marokkaanse Visbestilla

  • Een Marokkaanse tajine met sardientjes, tomatensaus en kruiden, geserveerd in een traditionele aardewerken schaal.

    Tajine met sardientjes – Authentiek Marokkaans recept

  • Authentieke Marokkaanse couscous met vlees en uien-rozijnensaus, gepresenteerd op een schaal met verse koriander en amandelen

    Couscous met vlees en uien-rozijnensaus

  • Marokkaanse Zeebaars Tajine met citroen, olijven en verse kruiden

    Marokkaanse Zeebaars Tajine met Citroen en Olijven

  • Marokkaanse Vlees Tajine met Pruimen en Amandelen

    Marokkaanse Vlees Tajine met Pruimen en Amandelen

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.