Shoda Curry
2012-08-07- Keuken: Belgische
- Gang:Hoofdgerecht
- Vaardigheidsniveau: Simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Porties : 2
Kip met rode curry
Ingrediënten
- 600 gr kip
- 4 stuks aardappelen
- 3 stuks tomaten
- 2 eetlepels gemberpasta
- 30 gr madras curry
- 2 stuks steranijs
Werkwijze
Stap1
Snij de kip in blokjes en marineer in twee eetlepels curry en laat een uur rusten
Neem een grote pot en doe er helft olie en helft boter in, laat smelten op een normaal vuur en voe de gesneden blokjes tomaten in en roer tot ze gaar zijn, voeg de kip, de gehalveerde aardappelen en de rest van de curry toe én een glas water...
Laat garen (ong 15min), proeven en ev. nog bijkruiden met madras curry
Serveren met basmati en verse chilli's
Gemiddelde waardering
(4 / 5)
3 keer beoordeeld