Sate

2006-12-04
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • half kilo kipfile
    theelepel sambal
    theelepel zwarte peper
    theelepel gemberpoeder
    halve theelepel knoflookpoeder
    beetje zout
    zoete en zoute ketjap
    satestokjes

Werkwijze

Stap1

Snij de kipfile in kleine blokjes, doe de kruiden en de ketjap erbij, laat dit een half uurtje marineren en rijg het dan aan de sate stokjes.

Het lekkerst is als je ze op de grill roosterd, maar je kan het ook in een droge koekepan doen ( dus zonder olie)

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(3.5 / 5)

3.5 5 4
Beoordeel dit recept

4 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Heerlijke gevulde Marokkaanse panbroodjes Batbot met gehakt

    Heerlijke Marokkaanse panbroodjes Batbot gevulde met gehakt

  • Barbecue chicken pizza

    Barbecue chicken pizza

  • Gevulde Bladerdeegpakketjes met mozzarella

    Gevulde Bladerdeegpakketjes met mozzarella

  • Loempiapakketjes met twee soorten kipvullingen

    Loempiapakketjes met twee soorten kipvullingen

  • Pittige spinazie broodjes met feta en mozzarella heerlijk in de ramadan

    Pittige spinazie broodjes met feta en mozzarella

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (7)

  1. Geplaatst door Nas aan 18-01-2007

    Maar waar is de satesaus dan mot dat er niet bij! Want dat maakt t juist wat lekkerder!! Al mot ik zeggen dat dit wel een heerlijk recept is!!

  2. Geplaatst door Nas aan 18-01-2007

    Maar waar is de satesaus dan mot dat er niet bij! Want dat maakt t juist wat lekkerder!! Al mot ik zeggen dat dit wel een heerlijk recept is!!

  3. Geplaatst door sjaahida aan 18-01-2007

    ewa voor de saus hoef je toch geen recept nodig die koop je in een pakje hihi

  4. Geplaatst door miss ikkie aan 19-01-2007

    lekker hoor jammie..

  5. Geplaatst door kadilin aan 13-11-2007

    kan je ook gemakkelijk zelf maken met pindakaas. Verwarm een paar lêpels tomatensaus voeg daar ketjap en sambal naar smaak toe en doe er de pindakaas bij als het te dik is kan je er gewoon een beetje water of melk bij doen. Wel goed blijven roeren hoor , brandt gauw aan.

  6. Geplaatst door nidal aan 01-11-2008

    maar met sate marinade mix is echt lekker

  7. Geplaatst door sjaahida aan 26-12-2008

    thanx meid 🙂

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.