Rode linzensoep

2006-10-06
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • 1 ui fijngesnipperd
    2 teentjes knoflook, geperst
    1 stokje kaneel
    1 fijngesneden tomaat
    1 klein blikje tomatenpuree
    3 kommen rode linzen
    3 kleine aardappels in blokjes
    zout, zwarte verse peper naar smaak
    room en koriander om te garneren

Werkwijze

Stap1

Bak de ui, kanaal en knoflook in wat olijfolie op middel vuur tot het glazig is. Doe daarna de linzen erbij, de tomaat en tomatenpuree en bak dit voor 5 minuten aan. Voeg daarna water erbij tot de linzen helemaal onder staan (evt. moet je regelmatig kijken of er genoeg water is en dan moet je water toevoegen). Voeg zout en peper toe.

Laat dit voor 1/2 uur koken en voeg dan de aardappel erbij. Laat dit zeker nog een 1/2 uur koken zodat alles is stukgekookt. Proef of er genoeg zout/peper in zit en garneer met room en koriander.

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(0 / 5)

0 5 0
Beoordeel dit recept

0 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Een prachtige presentatie van Marokkaanse Seffa, gedecoreerd met poedersuiker, kaneel en noten, geserveerd op een schaal.

    Marokkaanse Seffa Gedecoreerd met Poedersuiker, Kaneel en Noten

  • Vers en zacht stokbrood met zonnebloempitten en zwarte komijn

    Stokbrood vers en zacht met zonnebloempitten en zwarte komijn

  • Heerlijke gevulde Marokkaanse panbroodjes Batbot met gehakt

    Heerlijke Marokkaanse panbroodjes Batbot gevulde met gehakt

  • Erg verrassende frisse zomerse watermeloen shake

    Erg verrassende frisse watermeloen shake

  • Mini tortilla's recept

    Mini tortilla’s

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (5)

  1. Geplaatst door ellouisa aan 06-10-2006

    lekker!!

  2. Geplaatst door Marisah aan 06-10-2006

    sorry foto lukt niet, zegma fatal error ofzo???

  3. Geplaatst door Juffie aan 06-10-2006

    klinkt inderdaad lekker, is het turks of tunesisch?

  4. Geplaatst door Rzinia aan 11-10-2006

    heeft iemand het al geprobeerd? en??

  5. Geplaatst door MADAME CUISINE aan 12-10-2006

    Marisah, misschien moet je de foto eerst verkleinen.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.