Rghifaat met amandelen
2012-02-05- Keuken: Nederlandse
- Vaardigheidsniveau: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Porties : 1
- Bereidingstijd : 30m
Ingrediënten
- Mesemen/Rghayef:
- 500g meel
- zout
- 1 eitje
- een beetje bakpoeder
- vanillesuiker
- 1 el poedersuiker
- 1 el boter
- en water
vulling:
150g geroosterde amandelen
- 50g poedersuiker
- vanillesuiker of kaneel
- een beetje boter
decoratie:
geroosterde amandelen en honing
EN OLIE OM HET TE BAKKEN
Werkwijze
Stap1
Meng alle ingrediënten van Msemen/rghayef, laat het rusten en dan bereid het zoals msemen met een beetje vulling erin.
Laat het 10min rusten en daarna bak het in hete olie totdat het een mooie goud kleur krijgt.
Doe een lepeltje honing en grove gemalen amandelen erop. EN EET SMAKELIJK
Gemiddelde waardering
(3.3 / 5)
13 keer beoordeeld
Gerelateerde recepten:
Info voedingswaarde
Deze informatie is per portie.
-
Vegetarisch
Nee -
Lactose
Nee -
Dieet
Nee -
Gluten
Nee -
Kcal
Onbekend -
Vet
Onbekend -
Eiwitten
Onbekend -
Carbohydraten
Onbekend
Geplaatst door naamloos1 aan 14-03-2012
hoelang laten rusten de eerste keer?
En bereiden zoals msemen, Dus je bedoelt platdrukken en dan vulling en dichtvouwen?
Hoeveel vouwen?
ziet er lekker uit