Raffaello bonbons
2008-10-05- Gang:Dessert
- Vaardigheidsniveau: Erg simpel
- Toevoegen aan favorieten
- Porties : 1
- Bereidingstijd : 25m
Deze Raffaello bonbons zijn populaire, overheerlijk en ze zien er ook nog eens heel leuk uit. Ze worden gemaakt van kokos en hazelnoten (of amandelen).
Ingrediënten
- * 3-4 glazen gerasptekokosnoot
- * 1 glas melkpoeder
- * 3-4 glazen suiker
- * 200 ml Crème fraîche
- * kommetje hazelnoten of amandelen
- * kommetje geraspte kokosnoot
Werkwijze
Stap1
Mix alles (behalve de kommetje noten en kommetje gerapte kokosnoot) doorelkaar.
Maak balletjes, maak een kuiltje in het midden en doe er een hazelnoot of een amandel in en maak een balletjes en haal het door de geraspte kokosnoot.
Bewaar het in de koelkast.
Gemiddelde waardering
(4 / 5)
80 keer beoordeeld
Gerelateerde recepten:
Info voedingswaarde
Deze informatie is per portie.
-
Vegetarisch
Ja -
Dieet
Nee
Geplaatst door Patries aan 07-10-2008
wat bedoel je met roomcreme? creme fraiche?
Geplaatst door sadiye aan 07-10-2008
ja klopt 😀
Geplaatst door Patries aan 07-10-2008
dank je wel.. vind ze in de winkel namelijk super lekker dus ga ze zeker maken..
Geplaatst door bloemetje* aan 25-10-2008
Heeft iemand ze al uitgeprobeerd ?
Want ze zullen wel anders zijn dan in de winkel.
Geplaatst door bloemetje* aan 25-10-2008
Wat is roomcreme ?
Kan je het zo kopen in de suppermarkt ?
Ik ken wel room , maar roomcreme ?
Geplaatst door sadiye aan 26-10-2008
dat is creme fraiche dat kan je in de supermarkt halen.ja idd ze smaken wel een beetje anders dan in de winkels het is meer zachter.
Geplaatst door lela zahra aan 03-11-2008
doe er gebakken gebroken amandelen doorheen.dan zijn ze nog lekkerder
Geplaatst door sadiye aan 03-11-2008
🙂 zal ik ook gaan proberen
Geplaatst door koukou aan 05-11-2008
zal ik ook gaan proberen
Geplaatst door sadiye aan 15-11-2008
😀
Geplaatst door mizz aan 15-11-2008
welke roomcreme? waar moet ik de roomcreme aan welke supermarkt? welke supermarkt heb je gekozen?
Geplaatst door sadiye aan 15-11-2008
creme fraiche ik gebruik van alberthein
Geplaatst door oemchahid aan 22-11-2008
hoi,waar kan je die melpoeder kopen?gwn in de supermarkt?
Geplaatst door sadiye aan 22-11-2008
ja
Geplaatst door prinsesje_bloom aan 25-11-2008
melkpoeder?
Is dat hetzelfde als koffiecream?
Groetjes
Geplaatst door prinsesje_bloom aan 25-11-2008
Nog een vraagje:
Moet je hier een marokkaanse theeglas gebruiken? Of een longdrink?
Hoeveel ml ongeveer?
Groetjes.
Geplaatst door Umm Rayaan aan 02-12-2008
assalaamu ‘alaykum,
Welke melkpoeder dien ik hiervoor te gebruiken? Moeten ze per se in de koelkast bewaard worden? Hoe proeven ze hh??
Alvast bedankt,
Geplaatst door sadiye aan 02-12-2008
glas van 220 ml
Geplaatst door sadiye aan 02-12-2008
Maak niet uit welke melkpoeder.Ja ze moeten in de koelkast bewaard worden om stevig te blijven.Ze smaken lekker 😉
Geplaatst door youssra.el aan 04-12-2008
ik heb precies dezelfde recept van iemand gekregen maar dan met slagroom i.p.v. creme fraiche. Wat is lekkerder?
Geplaatst door sadiye aan 04-12-2008
ik heb het nog nooit geprobeerd met slagroom ik durf het niet te zeggen maar lijk me wel lekker.
Geplaatst door MALIKA1 aan 04-12-2008
die koek was heerlijk en gelukt
bedankt!!!
Geplaatst door sadiye aan 04-12-2008
geen dank 😉
Geplaatst door oemchahid aan 07-12-2008
he,moet ik poedersuiker gebruiken of gewoon kristalsuiker.hoop dat je vandaag deze vraag nog kan beantwoorden wil ze vanavond maken.thanxxxx
Geplaatst door oemchahid aan 09-12-2008
ik heb ze gemaakt maar vind ze niet echt lekker mischien een ander wel maar mischien komt het door de koffiemelkpoeder wel jammer en ze waren heeel zoet.heb ze niet aan mijn gasten gegeven met elhied.wel jammer
Geplaatst door sadiye aan 09-12-2008
ja jammer ik weet het niet,ze zijn idd wel zoet. smaken verschillen ik vind ze wel lekker 😀
Geplaatst door sadiye aan 13-12-2008
gewone suiker moet erin
Geplaatst door naimabouaissa aan 21-12-2008
wat voor melkpoeder
Geplaatst door oumaya aan 22-12-2008
bedankt voor het recept ik heb er gebakken amandelen in gedaan en ze smaken heel erg goed
Geplaatst door kiki1234 aan 22-12-2008
echt heerlijk 😀
Geplaatst door sadiye aan 14-01-2009
😀
Geplaatst door vngrl aan 24-01-2009
wat voor melkpoeder? welk merk en waar kan je het halen
Geplaatst door sadiye aan 25-01-2009
gewone melkpoeder voor koffie je kan dat in iedere supermarkt kopen.
Geplaatst door loepje aan 15-09-2009
hallo vraagje is de bonbon hard of zacht thanx
Geplaatst door sadiye aan 15-09-2009
is zacht maar als je hem in de koelkast zet wordtie ietsies harder.
Geplaatst door incomparable aan 16-09-2009
Klopt het dat de suiker nog knarst als je de bonbons eet?
Geplaatst door sadiye aan 16-09-2009
ja kan wel
Geplaatst door mslms aan 16-10-2009
wat is creme fraiche? is dat de marokkaanse kasda tarija?
Geplaatst door sadiye aan 16-10-2009
wat is kasda tarija?? 😀 ik ben turks..creme fraiche kan je in supermarkten kopen.
Geplaatst door Ahlam aan 19-11-2009
dat klopt incomparable de suiker knarst en veelste zoet, ik zelf vind ze niet lekker, ik heb ze ook niet aan me gasten gegeven,
Geplaatst door gerda aan 20-11-2009
probeer de volgende keer met poedersuiker en minder als je het te zoet vind
Geplaatst door sadiye aan 25-08-2010
ok dat is goed 😉
Geplaatst door Yvonn aan 16-10-2022
Ik heb het volgende gedaan:
2 kopjes (senseo) kokosrasp
1 kopje melkpoeder
100 a 125 crème fraiche
3/4 kopje suiker
Dit was prima, niet te zoet
Geplaatst door Yvonn aan 16-10-2022
Jammer dat ik geen foto kan toevoegen