Ingrediënten
- Deeg:
Meel
Olijfolie
Zout
Peper
Oregano
Gist
Water
Vulling:
Tonijn
Garnalen
Oregano
Bassilicum
Tomaten
Tomatenpuree
Pesto
Uien
Groene en rode paprika
Olijfolie
Champignons
Olijven
Werkwijze
Stap1
Laat gist oplossen in lauw water. Meng dit dan met olijfolie, zout, peper en oregano, meel en water toevoegen en dan kneden. Laat het deeg rijzen.
In de tussentijd pureer je tomaten en kook je dat in een scheut olie, met zout, peper en tomatenpuree. Voeg ook oregano en pesto toe en laat het afkoelen.
Snijd de champigons in schijven, snijd de paprika en de ui in ringen. En laat de tonijn goed uitlekken.
Rol het deeg goed uit en besmeer het met tomatenmengsel, strooi er tonijn en garnalen over, en vervolgens de groenten, olijven, bassilicumblaadjes, mozzarella en geraspte kaas. En dan de oven in.
Eet smakelijk!
Het heeft ff geduurd maar hier is het recept 😉