Ingrediënten
- - 1 groot Turks brood
- 2 blikjes tonijn
- 1 ui
- 1 potje pesto ( groene )
- 8 plakken kaas
- 250 gram zwarte olijfjes zonder pit
- 2 tomaten
Werkwijze
Stap1
Voorverwarm de oven op 200 graden
Snij de bovenkant van het Turkse brood eraf dus eigenlijk snij je hem door midden zodat je een onderkant en een bovenkant hebt. Smeer het zachte gedeelte dus de broodkant met pesto in. Doe op elk stuk 4 plakken kaas laat de tonijn goed uitlekken en gebruik 1 blik per broodstuk.
Snij de ui in ringetjes en doe dat boven de tonijn. Snij de olijfjes door midden en gooi die tevens erboven dit doe je ook met de tomaat die je in kleine ronde schijfjes kan snijden.
Gooi er wat pizzakruiden, eventueel een theelepeltje pesto overheen en voilá het kan in de oven !
Laat het 10 a 15 minuten in de oven dan is klaar Bon appetit
Je kan dit ook met andere ingrediënten doen i.p.v. van tonijn en pesto kan je ook het brood met Italiaanse tomatensaus, paprika en champignons, courgette ( dingen die jij lekker op een pizza vind ) toevoegen.